Νέα - Ανακοινώσεις

Περιβαλλοντικά προγράμματα που θα υλοποιήσουν οι Σχολικές μονάδες της Ζακύνθου για το σχ. έτος 2017-18

Ανάρτηση του πίνακα των σχολικών…

 
 

Ανάρτηση του πίνακα των σχολικών μονάδων και των αντίστοιχων τμημάτων εντός Ζακύνθου που θα παρακολουθήσουν περιβαλλοντικό πρόγραμμα σε συνεργασία με το ΚΠΕ Λιθακιάς Ζακύνθου.

09
Οκτ

Δήλωση συμμετοχής σε μονοήμερο πρόγραμμα του ΚΠΕ Λιθακιάς σχ. έτους 2017-18

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε…
 
 
Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι στην ηλεκτρονική φόρμα  που ακολουθεί μπορείτε να εκδηλώσετε ενδιαφέρον για παρακολούθηση μονοήμερου περιβαλλοντικού προγράμματος του ΚΠΕ Λιθακιάς Ζακύνθου, έως τις 13 Οκτωβρίου 2017. 
 

Πριν την υποβολή της φόρμας παρακαλούμε να διαβάσετε προσεκτικά τα παρακάτω:  

  • Τα περιβαλλοντικά προγράμματα είναι σχεδιασμένα ώστε να υλοποιούνται από ένα τμήμα (περιβαλλοντική ομάδα) ανά ημέρα.

  • Κάθε τμήμα (περιβαλλοντική ομάδα) μπορεί να δηλώσει ΕΝΑ ΜΟΝΟ πρόγραμμα το σχ. έτος 2017-18. Εάν επιθυμείτε και δεύτερο τμήμα να υλοποιήσει το ίδιο πρόγραμμα, συμπληρώστε ξανά τη φόρμα επιλέγοντας άλλη ημερομηνία.

  • Σύντομη περιγραφή των προγραμμάτων
 
 
 
 

6
Οκτ

Πρόσκληση υποβολής προσφορών υλικών και υπηρεσιών για τις δράσεις του ΚΠΕ Λιθακιάς Ζακύνθου για τον σχολικό έτος 2017-18

Παρακαλείστε…

 
 

Παρακαλείστε να χρησιμοποιήσετε τις επισυναπτόμενες φόρμες του ΚΠΕ Λιθακιάς Ζακύνθου, που περιέχουν τις γενικές προδιαγραφές που θα πρέπει να πληρεί κάθε ενδιαφερόμενος. Η προσφορά της κάθε επιχείρησης πρέπει να υποβληθεί με κατάθεση στα γραφεία του ΚΠΕ Λιθακιάς στη διεύθυνση: Κτήριο Μεσσαλά 29092, Λιθακιά Ζάκυνθος  από 6/10/2017 έως 20/10/2017.

Πρόσκληση υποβολής προσφορών υλικών και υπηρεσιών για τις δράσεις του ΚΠΕ Λιθακιάς Ζακύνθου για τον σχολικό έτος 2017-18

ΕΝΤΥΠΟ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ ΠΡΩΙΝΟΥ

ΕΝΤΥΠΟ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ ΔΕΚΑΤΙΑΝΟΥ

ΕΝΤΥΠΟ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ ΠΡΟΧΕΙΡΟΥ ΓΕΥΜΑΤΟΣ

01
Σεπ

“Τριαντατέσσερα Χρόνια Κυνηγώντας το Ανέλπιστο”

Το Κέντρο Περιβαλλοντικής…

 
 

Το Κέντρο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης Λιθακιάς Ζακύνθου φιλοξενεί στο διαδικτυακό του χώρο τη διάλεξη του καθηγητή κ. Κωνσταντίνου Ευταξία με τίτλο: “Τριαντατέσσερα  Χρόνια  Κυνηγώντας το Ανέλπιστο”.

Αφού εξασφαλίσαμε σχετική άδεια,  αναρτήσαμε ολόκληρη τη διάλεξη η οποία πραγματοποιήθηκε στη Λέσχη «O Ζάκυνθος», στις 11 Δεκεμβρίου 2016.

Η ομιλία του καθηγητή κ. Ευταξία επικεντρώθηκε στις προσπάθειες χρόνων  για την ανεύρεση μεθόδων που θα είναι ικανές να μας δώσουν δεδομένα τα οποία θα οδηγήσουν στην ασφαλή πρόγνωση ενός σεισμικού φαινομένου.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον κ. Κοπανά Ιωάννη, τον κ. Αντωνόπουλο Γεώργιο και φυσικά τον κ. Ευταξία Κωνσταντίνο για την τιμή που μας έκαναν να φιλοξενήσουμε τη σημαντική αυτή διάλεξη στην ιστοσελίδα του Κέντρου Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης, ώστε να διαχυθούν τα αποτελέσματα της  στην εκπαιδευτική κοινότητα και όχι μόνο….

 

02
Σεπ

Δημιουργική Γραφή - Η Ιστορία της μαμάς Φώκιας

Τα…

 
 

Τα παιδιά αγαπάνε τα παραμύθια γιατί τα βοηθούν να ξεπεράσουν τους μύχιους φόβους τους, να  παρηγορηθούν και να επιστρατεύσουν τις δυνάμεις τους για τον αγώνα της ενηλικίωσης.

Τα παιδιά αγαπάνε τα παραμύθια γιατί οι ήρωες στο τέλος «ζούνε καλά  κι εμείς καλύτερα». 

Η Π.Ο. του ΚΠΕ Λιθακιάς σχεδίασε το Περιβαλλοντικό Πρόγραμμα «Ιστορίες της μαμάς φώκιας» για την πρώτη και δεύτερη τάξη του δημοτικού σχολείου.

Το σχολικό έτος 2016 – 2017 το πρόγραμμα υλοποιήθηκε σε είκοσι μία περιβαλλοντικές ομάδες των δημοτικών σχολείων της Ζακύνθου με την συνεργασία των εκπαιδευτικών των τάξεων, τους οποίους οφείλουμε να ευχαριστήσουμε για την συνεργασία τους!

Σε μορφή PDF

Σε μορφή PDF

 

01
Σεπ 17

Μήνυμα για τη νέα σχολική χρονιά 2017 -2018

 
 

Η Υπεύθυνη και τα μέλη της Παιδαγωγικής ομάδας του Κέντρου Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης Λιθακιάς Ζακύνθου σας εύχονται καλή σχολική χρονιά.